Късата пола, бижу от векове

Късата пола изглежда страхотно на много типове тела, особено на тези с по-малко извивки. По отношение на модата, терминът „къса пола“ съществува от 50-те години на миналия век, но едва наскоро големите дизайнери започнаха да представят тази дреха в своите колекции. Тези рокли могат да се носят на различни социални функции и събития. По традиция дамските рокли бяха дълги и тежки, затова много се наблягаше на носенето на дрехи, които да допълнят формата на тялото на човек. . За съжаление, поради модернизиращото влияние на западната култура, дългата  пола излезе от мода и дори се счита за дреха подходяща за  възрастна жена.

Ако планирате да си купите такава за себе си, първото нещо, което трябва да знаете, е, че къса пола може да бъде направена от няколко различни материи. Обикновено се произвеждат от коприна, памук, сатен, полиестер и найлон. Въпреки това, най-често срещаната тъкан е копринената къса пола поради нейната лекота и усещането за удобство, което дава на дамата, която я носи. Тази статия ще ви покаже как да изберете идеалната за вас къса пола.

Ако планирате да си купите пола, можете да вземете пола с къса цепка или пола от тюл. Къса разкроена пола, известна още като пола с волани, е класически стил и може да се намери както в съвременен, така и в традиционен дизайн. Тези поли имат много сладък, пухкав външен вид и са направени от коприна, памук или найлон. От друга страна, полата от тюл е къса пола най-често моделирана във V – образна форма.

Преди да започнете да разглеждате многото стилове и дизайни, първо е важно да знаете как да носите къса пола. Можете да намерите няколко статии онлайн, които ще ви помогнат да изберете. Ако предпочитате да носите къса пола с черна кожа, трябва да изберете такава, която е максимално ефектна. Правилният избор на плата и аксесоарите ще ви даде перфектна визия. Например, ако решите да носите черна кожена пола с червени токчета и пайети, ще имате най-завършен вид.

Друго важно съображение формата и дизайна на полата. Най-популярна и използвана във филмите е  разкроената къса пола, която има разкроена част в средата. Обикновено полата е изработена от по-лек материал от останалите поли, което им придава вид на балон. Този изрязан дизайн на полата често се съчетава с къса черна кожена пола, която дава страхотен контраст на цветовете. Най-добре би могла да изглежда на къса рокля с дължина до коляното.

Класическо бижу винаги са диамантените обеци и това важи и за късата черна кожена пола. Диамантената обица е символ на успеха, така че не е препоръчително да носите къса пола, в която има шипове. Цвета и дизайна на шиповете може да направи полата да изглежда страхотно и отговаряща на вашия личен стил, но също може и да я направи много неподходяща.

Деколтето съчетано с късата пола също е много важно . То може да бъде плитко или дълбоко. Дълбокото  деколте ви позволява да покажете голямо количество кожа. За тези, които обичат да демонстрират врата си, това определено е начинът. Високите деколтета могат да ви създадат определено усещане за притеснителност или дискомфорт. Носенето на черна кожена пола с висока талия е чудесен моден избор за всеки, който иска да изглежда елегантно.

Имате и широк спектър от възможности за избор на панталони, подходящ за вашия стил. Точно както при полата, има стилове както с висока, така и с ниска талия. Важно е да изберете размер, който е подходящ за вашите форми. Ако носите къса пола, можете да изберете малък размер, а ако носите полата като бельо, можете да предпочетете  среден размер. Панталоните също се предлагат в различни цветове. Има светли цветове, тъмни цветове, а има и щампи, от които можете да избирате.

Мъжкото черно поло е на мода
Как да направим поръчка през телефона

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories