На екскурзия с малко дрехи

Когато пътувате с  дрехите, които  носите, лесно можете да се увлечете с екстравагантните  тоалети, които намирате на разположение. Независимо дали отивате на семейна почивка с децата си или си почивате в планината и искате да останете облечени подходящо за времето, имате много различни възможности, които са пред  вас. Нещата, които работят за един човек, може да не работят за друг. В тази статия ще ви дам няколко различни съвета за обличане за вашето пътуване. Ще обясня и какво спортно оборудване трябва да вземете със себе си по време на пътуването си.

   Ако сте дама, ще останете много доволни ако изберете спортен панталон. Те могат да бъдат стилни и удобни и могат да ви накарат да изглеждате добре в тях, независимо къде отивате. Спортният тип също може да ви накара да се чувствате добре, докато сте там. Не бих предложил да си купите някои секси спортни панталони, ако отивате на поход или в гората – но те могат да работят, ако просто се разхождате из града или пътувате някъде с автобуса.

   Ако харесвате нещо по-професионално, но не искате да носите спортни панталони, помислете за някои хубави шорти. Ако знаете, че отивате някъде, където хората ще ви снимат, тогава спортна фланелка с логото на вашия любим отбор ще бъде чудесен избор. Не е нужно да сте в любимия си спортен екип, за да се обличате като такъв. И можете да намерите спортни фланелки както за мъже, така и за жени – буквално навсякъде!

    Що се отнася до спортното облекло за дамите, имате няколко различни възможности. Единият вариант е да вземете със себе си спортен потник и няколко сладки обувки.  Потниците можете да ги съчетаете  с чифт спортни панталони и сладко спортно яке. Ако планирате да правите туризъм или къмпинг със семейството си, това би било добър вариант. Ако планирате да правите снимки на плажа, тогава ще искате да отидете с по-неангажиращ външен вид с някои сладки обувки и спортно яке  върху потниците си.

    Възможно е да ви се наложи да  бъдете в спортно облекло за по-дълъг период от време, отколкото трябва да се обличате. Няма нищо по-лошо от това да носите едни и същи спортни панталони за няколко часа или тениска и маратонки за няколко дни. За щастие имате няколко възможности. Помислете да отидете с едни свободни дънки, спортна риза и спортна шапка на главата  си.

   Има и други начини да се облечете, ако пътувате до райони, които не предлагат много спортна екипировка. Вместо да ходите с нормални атлетични шорти и спортна риза, можете да отидете с дълги бегачи. Ако не обичате да носите спортни сутиени, има много елегантни  сутиени, които не са твърде скъпи. Можете също така да вземете чифт висококачествени сандали със себе си, ако ще се разхождате много в кал. Най-малкото можете да обуете чифт спортни чорапи, вместо да носите панталони и риза.

   Ако ще бъдете много навън и не се притеснявате от замърсяване на спортните панталони или риза, помислете за обуване на тенис обувки. Ако ще бъдете навън за по-дълго време, помислете дали да не вземете със себе си някои тенис обувки. Помислете и за носене на къси панталони. Ако не ви е удобно да носите някое от тези неща, можете просто да си вземете риза и шорти. Ако наистина се притеснявате да бъдете стилни, докато сте навън и за това, просто продължете и се обличайте. Не позволявайте на обществото да ви казва, че трябва да изглеждате добре.

   Това, че отивате на бизнес пътуване, не означава, че трябва да се обличате като на почивка. Това, че пътувате от град на град, не означава, че трябва да се обличате като на почивка. Най-важното е да се чувствате комфортно с това, което носите, и да бъдете уверени в способността си да носите подходящото облекло заа себе си и другите. Малко увереност е нужна,  когато става въпрос за модерност по време на пътуване.

Подходящите дрехи за екскурзия с круизен кораб
Как да изберем правилните бижута

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories