Цветова палитра и щампи, подходящи за парти рокля

Когато избират рокля за парти, стилистите препоръчват на жените да избягват скучни и избледнели тоалети. Бежовите, перлените, сиви и черни рокли са по-подходящи за официални бизнес събития.

Червената рокля е тоалет, в който никоя жена няма да остане незабелязана. Такава рокля ще ви позволи да създадете закачливо и изразително изображение, което привлича вниманието на другите. За блондинки със светла кожа стилистите препоръчват да изберете тоалети в червени нюанси на студени цветове, за брюнетки с тъмна кожа – рокли в червени нюанси на топли цветове.

Синята рокля е облекло, което може да украси жена на всяка възраст. Стилистите казват, че тоалетите в този цвят са най-подходящи за жени с тъмна кожа, както и за такива със сини и сиво-сини очи.

Зелената рокля е облекло, което ще подхожда както на младо момиче, така и на жена на по зряла възраст.

Бялата рокля е универсален вариант за парти, който ви позволява да създадете прост и елегантен външен вид. Неутралността на белия цвят ви позволява да комбинирате такова облекло с ярки аксесоари от различни нюанси. Също така си струва да се отбележи, че белите рокли изглеждат най-впечатляващо при клубно ултравиолетово осветление.

Не по-малко впечатляващо в светлината на клубните светлини изглеждат тоалети с наситени оранжеви и салатни цветове. Стилистите обаче напомнят, че такива ярки парти рокли са само за млади момичета.

Рокли с леопардови щампи ви позволяват да създавате много ефектни и смели визии. Подходящи са както за млади жени, така и за зрели жени. Трябва да се има предвид, че подобни тоалети изискват изключително внимателен и обмислен подбор на аксесоари и бижута.

Раето е друга модна тенденция, която не е загубила своята актуалност през последните няколко години. Раираните рокли ви позволяват да коригирате визуално фигурата, визуално маскирайки дребните й недостатъци. И така, тоалети в надлъжна лента визуално ще направят масивната фигура по-стройна.

От своя страна роклите в напречна ивица ще помогнат за визуално коригиране на тънка фигура за собствениците на тесни рамене и бедра.

Нюанси на подбора

Когато избирате рокля за парти, трябва да вземете предвид формата на събитието и личните параметри – възраст, тип тяло, ръст, цвят на външен вид. Също така изборът на тоалет ще бъде повлиян от условията, в които се планира събитието (на открито, нощен клуб, уютна домашна среда).

Стройните високи момичета, според стилистите, могат да предпочитат тоалети от всякакъв стил и дължина. По-ниските дами с крехка физика трябва да избират рокли с къса или умерено дълга пола (до или малко над коляното). За по-едрите жени стилистите препоръчват да се обърне внимание на дълги, рокли в големи размери, изработени от леки материи – сатен, шифон, коприна.

Попадайки в меките гънки, такива тоалети ще маскират недостатъците на фигурата, като визуално я правят по-тънка.

Добър вариант за облекло за жена на 40-50 години със стройно или нормално телосложение може да бъде рокля тип калъф с дължина до коляното. Като спомагателен аксесоар за подчертаване на извивките на силуета, в този случай се препоръчва използването на широк колан в контрастен цвят. За партита, организирани в прохладния сезон, стилистите не препоръчват да избирате рокли от леки прозрачни и полупрозрачни материи.

И обратното – за партита, организирани в горещия сезон, не трябва да избирате тоалети от тежки плътни материали – готина черна рокля с мини пола може да бъде парти за двойка, което може да украси всяко младо момиче със стройна фигура. Липсата на ръкави и яка в това облекло прави женския образ игрив и съблазнителен, но не и откровен. Оригиналните детайли на роклята са вълнообразен пеплум, покриващ талията, и тънък декоративен колан с лъскава вложка.

Къса бяла рокля със слънчева пола е идеална за момичета с тесни или широки бедра. Липсата на ръкави и презрамки в това облекло привлича вниманието към линията на раменете, измествайки акцента към него от долната част на торса. Неутралността и спокойствието на белия цвят в този модел се разрежда с оригиналния флорален модел, който украсява корсажа и колана на роклята.

Дълъг златен тоалет може да направи своя собственик кралица на всяко светско парти. Увивайки се на талията, тя подчертава грацията и крехкостта на фигурата. Максималната дължина на полата на това облекло и оригиналността на кройката му осигуряват свобода на движение, което ви позволява да се чувствате комфортно през цялата вечер.

 

Подарък за новодомци
Как да изберем детскa тротинетка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories