Най-завладяващите мъжки парфюми на YSL

Уханията за мъже на YSL са популярни и харесвани по целия свят. Те привличат мъже с характер, които са свикнали да бъдат център на внимание. Почитателите на YSL са самоуверени и не се спират пред нищо в преследване на целите си. Те са извели до съвършенство умението си да съблазняват, да интригуват и да разпалват желания и страсти. Парфюмите с марка YSL подсилват самочувствието и неустоимия чар. Присъствието на мъжа YSL никога не остава незабелязано и се помни дълго. 

Ето някои от най-впечатляващите мъжки ухания на популярния бранд:

YSL La Nuit de L`Homme е парфюм, изпълнен с вълнуващи контрасти

Характерният мъжествен аромат от YSL е представен през 2009 година. Уханният коктейл е съставен от нотки кардамон, бергамот, лавандула, кедър, кимион и ветивер. Той изгражда удивителен баланс между безгрижната веселост и съблазнителното изкушение на флирта. YSL La Nuit de L`Homme впечатлява със семплия си, но изключително изискан и въздействащ аромат. Мъжът, който използва този парфюм, е истински магнит за жените и те са готови да го последват навсякъде, въпреки опасностите, които дебнат. YSL La Nuit de L`Homme притежава ухание, което подтиква да загърбите разума и предпазливостта и да послушате сърцето си, да дадете полет на фантазиите и чувствата, които ви владеят. 

YSl L`Homme е динамично ухание за съвременния мъж

Парфюмът е лансиран през 2006 година и с действената енергия на своята ароматна композиция бързо се налага като фаворит в работното ежедневие на мъжа. Уханието сякаш е създадено за мъжете, които добре знаят своята цена и мястото, което им се полага в живота. YSl L`Homme е парфюм, който ще погали егото ви, ще ви направи още по-самоуверени и безотказни в преследването на целите. Ароматът се открива с нотки лимон, джинджифил и озон, последвани от бял пипер, теменужка и босилек. Базовият акорд е формиран от кедър, боб Тонка, сандалово дърво и ветивер. YSl L`Homme има и своята по-наситена версия – Parfum Intense, която напомня класата и въздействието на отлежал коняк. 

Свежият аромат на YSL Y е идеален за летните месеци

Мъжкият парфюм Y е един от най-свежите в каталога на YSL. Ароматът е лансиран през 2017 година и мигновено се превръща във фаворит на младото поколение. Уханната композиция се открива със свеж полъх от Сицилия, благодарение на нотките бергамот и лимон, съчетани със свежа мента, пикантен джинджифил и алдехиди. Сърцевината е обединила ябълка и ароматен ананас с виолетови листа, градински чай и здравец. Базовият акорд от мускус, морска амбра, тамян, балсам, кедър и ветивер допълва цялостното звучене на уханието и му придава дълготрайност. Y е в духа на спортно-елегантния шик, толкова характерен за YSL. 

Онлайн магазин за матраци – как да изберете правилният матрак или легло за Вас?
Mодерна смесителна батерия за мивка за кухня

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories