Бански с поличка

Развитието на банските през годините е станало доста разнообразно и дори дръзко. Хората започват да се интересуват от банския костюм още през ХIX век. По това време започват да създават първите бански. В съвремието може да откриете стотици видове модели. Един от тях е банският с поличка. Този тип е изключително удобен при ходене на плажа, басейна или ползване на спа процедури. Те могат да се използват и от по-едри дами. Съществуват още така наречените танкини, бански от две части и цял бански, които разбира се имат своите разновидности.

Стилът на това облекло е претърпяло големи трансформации. Помислено е за всичко, например за жените с голям бюст, по-пълните или слаби дами . Обикновено са прилепнали и комфортни за носене. Изберете си модел, който отговаря на вашето телосложение. Важно е какво ще изберете когато сте решили да отидете на спа, за да релаксирате качествено. Спа процедурите са прекрасно нещо, те ви пренасят на различно място, където може да се отпуснете и да  почувствате спокойствието. Не бива да изпитвате притеснение по време на масажа, най-важното е да не забравяте, че спа центърът е място, на което отивате за да се чувствате добре – физически и психически, да отпочинете и да възстановите силите си.

Друга разновидност са танкините. Те също са доста предпочитани от жените. Те са красиви и стилни и описват извивките на тялото. Биха били чудесен избор ако сте поканени на плажно парти или на басейн с приятели. Не би трябвало да имате никакви колебания, защото отивате да се забавлявате и купонясвате. Но имайте предвид, че тези два модела не винаги са добра идея. Банският с пола е по небрежен и не е подходящ за партита и събирания край басейна. Може би трябва да изберете нещо по-изтънчено.

Танкините са сравнително нова мода сред женската аудитория. Те представляват елегантен топ, декориран с различни шарки, в съчетание с боксерки или бикини в нюанси от същата цветова гама. Направени са така, че да покриват талията и поради този факт са удобни за жени с несъвършенства в тази зона. Добре ще е да знаете идеално размерите си, за да се чувствате комфортно и спокойно на плаж или масаж.

Същото се отнася и за банския с поличка. При желание ще успеете да прикриете корема си. Подбирайте добре цветовете, на пазара има модели в особено разнообразни цветове. Това облекло може да донесе настроение и свежест на визията ви. Тези стилове са прекрасен избор за жени, които на желаят да слагат бански от две части.

Танкините са достатъчно свободни при движенията на тялото ви и лесни за носене и поддръжка. След спа процедура или басейн освен, че ще се чувствате невероятно ще получите и много комплименти и ще бъдете забелязани. Имате много възможности за комбиниране, защото са създадени и модели, които идеално ще паснат и на по-възрастните жени, които не са с токова перфектно тяло. Съобразете модела със тена на кожата си и вашите предпочитания.

Подберете правилно какъв вид искате, за да изглеждате зашеметяващо на басейна или спа процедурата. Имате възможност да съчетаете и различни горнища и долнища от две части, които си отиват и си пасват по цвят. Преценявайте облеклото си, защото трябва да се чувствате добре в кожата си по време на събитието при басейна или в сауната.                                                                                          

От гледна точка на стил и дизайн банският с полата представя доста голямо разнообразие. Танкините са чудесен избор за горещите летни дни. Разделеният бански е подходящ за изискани плажни и басейн партита, както и при спа изживяване.

Банските като цяло имат различни акценти, всичко зависи от вас, от това какво харесвате и кое ще пасне на вкуса ви. Едни от най-горещите модни тенденции вече са на лице, затова потърсете, пробвайте и не се колебайте. Каквото и да изберете няма да сбъркате, защото ще изживеете прекрасни мигове на плажа или басейна и вълшебни моменти, отпуснати в ръцете на масажиста.

Подходяща прическа за официално събитие
Как да изберем правилния модел бански за плаж или басейн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories