Как да намерите собствен стил на облекло

Модно и стилно обличане са напълно различни понятия. Така че модните тенденции не винаги са подходящи за всеки, особено ако е безмислено да се купуват рокли от най -новите колекции, само защото всички го носят.

За да има безупречен външен вид, всяка жена или мъж трябва да намери свой индивидуален стил на облекло, за да се открои от тълпата и да подчертае всичките й достойнства.

Анализираме себе си

Преди да създадете идеален стил за себе си, трябва да приемете и обичате всичките си недостатъци и предимства и да определите социалната си роля. Така че, ако сте офис служител, спортният стил не е напълно подходящ, по -добре е да обмислите варианти за бизнес стил или ежедневен.

Приемането на собствената ви фигура е един от най -важните етапи, затова е необходимо, за да се изработят различни пропорции в дрехите, които подчертават предимствата и скриват недостатъците. Научете се как правилно да поставяте акценти в дрехите и изберете стил дори без да пробвате.

Като правилно дефинирате типа фигура, можете да избегнете големи грешки в изображението. Така че, за правоъгълен тип фигура, нещата, които подчертават силуета, ще помогнат да се подчертаят достойнствата, не трябва да давате предпочитание на оверсайз.

За тип фигура, в която преобладават широките ханш, тази част от тялото трябва да бъде визуално намалена, придавайки обем на раменете, такива пропорции ще направят силуета ви хармоничен.

Ако чертата на вашата физика са широки рамене и тесни ханш, тогава долната част на фигурата трябва да бъде визуално увеличена и за това можете да използвате расклешени поли или рокли.

За типа фигура с пясъчен часовник няма ограничения в стила на облекло, каквото и да носят тези жени, ще бъде от полза да подчертаем достойнството им.

Овалната форма изисква избор на облекло, което визуално удължава силуета. Не се заблуждавайте, че безплатните обемни неща ще скрият пълнотата, те само ще добавят обемност към изображението.

Избор на цветова схема

Също толкова важен етап при създаването на индивидуален стил е подборът на цветове. За да не направите грешка, важно е да вземете предвид такива физиологични характеристики като цвета на кожата, очите и косата.

За блондинки със светла кожа всички нюанси на зелено, бежово, кайсиево, коралово и млечно са идеални. Те ще добавят нежност и лекота към изображението.

За собствениците на светла кожа и светлокафява или кафява коса, люляк, сребро, синьо, пурпурни нюанси могат да преобладават в стил.

За жени с полупрозрачна бяла или златиста кожа, кафява коса, сиви, сини или светлокафяви очи изберете стил в червени, златни, горчични, медни и бронзови нюанси.

Изгарящите брюнетки с черни и кафяви очи са идеално подходящи за контрастни наситени цветове, като черно, бяло, червено, синьо, бордо пурпурно.

Намерете своя жар

За да може вашето изображение да има свой уникален стил, много е важно да намерите свой чип, който да ви отличава от общата сива маса и да придава индивидуалност.

Шапка, шал, бижута или оригинална дамска чанта могат да станат такава отличителна черта. Необходимо е да намерите своя чип за всички, тъй като тази функция ще се превърне във вашата визитка, по която ще бъдете идентифицирани.

Като акцент, не е необходимо да използвате само аксесоари, можете също да създадете своя собствена уникална комбинация от цветове или комбинация от стилове, които хармонично да се комбинират в цялостното изображение.

Следвайте модните тенденции и експериментирайте

Не трябва да купувате безусловно всичко, което е на рафта на новите колекции. В крайна сметка последните тенденции не винаги отговарят на вашата фигура и начин на живот. Ето защо, преди да купите нещо модерно, без да поглеждате назад, помислете за неговата практичност и целесъобразност.

Съвременните модни дизайнери се грижат за максималния комфорт на всяка жена, затова винаги предлагат селекция от тенденции, така че всяка жена да намери себе си.

Ако искате да изберете свой уникален и неподражаем стил, бъдете готови да експериментирате и ще трябва да търсите себе си не само в различни стилове на облекло, но и във външния вид.

Намерете вашата перфектна прическа и цвят на косата, които ще ви дадат максимална увереност и ще ви накарат да се чувствате 100%.

Избор на обувки и аксесоари

Също толкова важен елемент от стила е изборът на обувки и аксесоари. За да създадете индивидуален образ, има огромен брой опции по тази тема, от нетленна класика и дискретни аксесоари до масивни и ярки чанти, обувки и бижута. Най -важното е да се придържате към принципа на златната среда и да създадете своя образ възможно най -хармонично.

Всяка модница ще може да намери перфектните неща и аксесоари за създаване на индивидуален стил в каталога на онлайн магазина Favoritti, тук има колосален избор за всеки вкус и житейски повод.

На екскурзия с малко дрехи
Цветова палитра и щампи, подходящи за парти рокля

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories