Качество, комфорт и кооперация с Mixhoreca в ресторантьорския бизнес

Бизнес решенията могат да дойдат при вас във всяка форма и от всеки ъгъл. Взимането им е ежедневна задача за всеки предприемач. В сферата на предприемачеството е нужно да сме в крак със съвременните тенденции, новостите на пазара и високите технологии, които изникват пред нас постоянно. Същото е валидно и за ресторантьорския бизнес. Ако сте собственици на заведение, със сигурност знаете, че е важно да се сдобиете с професионален и доверен екип. Също толкова важно е обаче да намерите професионален и доверен партньор по отношение на оборудването на бизнеса си. Тук идваме ние – от Mixhoreca.

Какво можем да предложим?

С нас получавате професионални и висококачествени решения за своето заведение от всякакъв вид. Осигуряваме редица продукти, които са изработени от материали от най-висока класа и по най-съвременни производствени технологии. Спазваме най-новите изисквания за качество и безопасност, за да се уверим, че крайният продукт, който ще ви предложим, е идеален във всяко отношение. Създаваме сигурни и доверени уреди, аксесоари и приспособления за готвене, сервиране и обзавеждане на ресторанти, кафенета, хотели, заведения за бързо хранене и други. Възможностите, които осигуряваме, обхващат всеки диапазон от нуждите на персонала и клиентите ви. Останете с нас, за да научите още.

Готварско оборудване

Никоя кухня няма как да бъде завършена без качествено готварско оборудване. С цел осигуряване на най-добрите възможни продукти за ресторанта ви сме подбрали първокласна продуктова гама с всякакви уреди и инструменти. Тук са включени редица котлони, печки, фурни, включително индукционни и конвекторни такива. Имаме конвектомати и конвекторни печки. Разполагаме и с парни казани и фритюрници. С уредите ни Бен Мари постигате ново ниво на удобство за персонала си. С обръщателните ни тигани и машините ни за паста можете да добавите нови продукти в менюто си. Всичките ни уреди и аксесоари са с гарантирано качество и дълъг експлоатационен период.

Кухня

Естествено, това далеч не е всичко. Също така предлагаме и редица прибори за хранене, сред които както най-търсените, така и леко по-специализираните. Допълнително сме предложили в “менюто” си и ловератори, работни маси и разнообразни модули. Осигурили сме редица хладилници, хладилни маси, фризери, а също и уреди за затопляне на храна. Предлагаме професионални кутери за улесняване на работния процес, заедно със съдомиялни и уреди за дезинфекция с цел повишаване на санитарното ниво и хигиената.

В своята колекция инструменти сме включили и някои по-специализирани предложения. За месарските заведения имаме уреди за запечатване на наденички. За специалистите в областта на готвенето предлагаме машини за готвене във вакуум. За онези заведения, които предлагат и храна за вкъщи, осигуряваме вакумиращи машини. Допълнително осигуряваме дозатори за тесто, картофобелачки, преси за бургери и още.

Множество от уредите ни са от неръждаема стомана. Такива, например, ще срещнете сред работните маси, модулите и много други. За ваше удобство в сайта ни са обособени в отделна категория, където можете да откриете всички такива уреди и приспособления. Те се търсят изключително често, поради няколко важни фактора, сред които са удълженият експлоатационен период, по-лесната поддръжка и по-комфортната употреба на подобни уреди.

Бар уреди

Разбира се, може би са ви необходими и бар уреди. Не се притеснявайте, имаме и такива. Като се стартира от кафемелачки и кафе машини и се премине през сокоизстисквачки и машини за фрешове, за да стигнем до блендери и уреди за шейкове – разполагаме с всичко нужно. За оптимално използване на вашия бар предлагаме и вертикални, и хоризонтални витрини.

Уреди за бързо хранене

Собствениците на заведения за бързо хранене също няма да сгрешат с нас. Осигуряваме редица уреди за техните нужди, сред които влизат машини за палачинки, понички, дюнери, хотдог и хамбургери, а и още много. Предоставяме тостери, преси, микровълнови, фурни и скари. Допълнително предлагаме топли и студени витрини.

Хотелски аксесоари

За хотелите сме предвидили главно аксесоари, които са също толкова прецизно изработени и висококачествени, колкото всеки друг наш продукт. В тази секция ще намерите множество кутии, кошчета и кошове за боклук. Също осигуряваме кърпи и закачалки за тях. Предлагаме огледала, поставки за различни вещи, закачалки за дрехи и сапунерки.

Посуда

При нас можете да откриете и разнообразна посуда за своето заведение. Естествено, включени са няколко възможности за модели ножове, вилици и лъжици, но имаме също чаши и всякакъв вид чинии и купи. Осигуряваме поставки, солници, оливерници и много други продукти.

Защо да пазарувате при нас?

Изберете Mixhoreca заради нашите топ предложения в сферата на ресторантьорските и хотелските решения за оптимизация на работния процес и преживяването на клиентите. Ние сме направили всичко възможно да ви предоставим качествени уреди, продукти, аксесоари и посуда.

С нас е бързо, лесно и удобно да се пазарува, благодарение на сигурната ни и интуитивно изработена онлайн платформа. Тя функционира като дигитален магазин, в който е побрана цялата ни настояща колекция. Тук можете да изберете новото си оборудване от комфорта на дома си, вмъквайки това решение в напрегнатия си и натоварен график.

Ние се стараем да изградим дългосрочни доверени отношения със своите партньори. Държим да предложим възможно най-доброто обслужване на всеки клиент, поради което се стараем да осигурим и допълнителни консултантски услуги. Ако имате нужда от помощ, съвет или насока при оборудването на професионалната си кухня, бар или заведение, можете да се обърнете към нас. Ние сме готови да ви помогнем с въпросите и запитванията ви.

Как да изберем офис осветление?
Счетоводни услуги за модната индустрия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories