Дамски кецове от естествена кожа | orso-store.com

Предимства на кожените обувки

Обувките от естествена кожа са силно хигроскопични. Това свойство означава, че продуктът е способен да абсорбира пара. Тази характеристика се обяснява с факта, че естественият материал има висока порьозност и хидрофилност. Така дори и при прекомерно изпотяване кракът няма да изпитва дискомфорт. При 100% влажност кожата може да има равновесна влажност от само 35%.

Висококачествените кожени обувки имат доста дълъг експлоатационен живот. При някои видове дъбене на кожа може да не загубят основните си свойства в продължение на стотици години! Но такъв резултат може да се постигне само при правилна грижа за обувките и условия за съхранение. Кожените обувки се нуждаят от постоянна грижа не по-малко от кожата на лицето или ръцете. Важно е да използвате подходящи кремове, да почиствате продуктите от мръсотия и прах своевременно.

Сезонно предпочитание

Предпочитанието на известните жени към естествената кожа е широко известно. Качествената бежова кожа винаги е била предпочитана от Жаклин Кенеди. Fashionista в това отношение е Анджелина Джоли.

Монро се превърна в триумф на концепцията за „женствени обувки“. Тя ги оцени на нивото на любимите си диаманти. Бруно Фризони винаги е приветствал смелостта в създаването на стил.

Може да е трудно да избере чифт кожени обувки за сезон, който ще разкаже много за човека. Те са в състояние да характеризират темперамента, житейските предпочитания на жената. С една флиртуваща катарама може наистина да демонстрира желание да угодите на другите. Високият ток ще покаже лидерство и в същото време статуса на жена, която е уверена в себе си и не се страхува да привлече вниманието на другите. Плоската подметка ще разкаже за стабилността на бизнес човек.

Зимни обувки от естествена кожа

Orso-store.com практикува продажби извън сезона, когато мислим за следващото застудяване. Текстилна подплата и меки стелки поддържат краката ви топли. Подметките на нашите модели са нехлъзгащи, което предпазва от лед.

orso-store.com | orso-store.com

Кожени обувки през лятото

Не забравяйте за вентилацията и правилния топлообмен на краката. Естествените свойства на материала – естествена кожа ще ви спестят от ненужния стрес. Трябва да се наслаждавате на дискомфорт.

Стелката става удобна, незаменима, практична. Препоръчваме да използвате естествена кожа. Изпотяването на краката по време на жегите е неприятно усещане. По-добре е да запазите изкуствен аналог за студена пора. Използват се подвижни и лепени стелки.

Сандалите с платформа са модел летни обувки, за което Orso-store.com знае много. Височината на обувките и токчетата се избира след определени измервания. Улеснява момента на събуване със специално велкро. Ако искате да се доближите до ултрамодерния стил, масивната външна подметка ще ви помогне.

Корковата подметка е иновативно предложение, което не е подходящо за зимата. Тя ще добави лекота към разходката с малко тегло на избраните обувки от естествена кожа. Плоските маратонки са внимателно решение за туризъм. Няма смисъл да се отказвате от удоволствието да вдишвате свежестта на въздуха по време на сутрешните кросове.

Избирайте мъдро

Начинът на живот е основното условие, което се взема предвид при покупката. Следвайте няколко прости съвета:

  • обувките от мека кожа са подходящи за работа в офиса, ходене с дете;
  • високите ботуши ще станат защита, ако трябва да се движите много в хладни условия;
  • маратонките трудно се заменят с аналози за спортисти, любители на здравословния начин на живот.

5 стъпки за грижа за обувките от естествена кожа

Експертите съветват да действате по ясен график. Грижата за кожени обувки включва:

  • Закупуване на качествен продукт.
  • Избор на продукт за грижа за кожени обувки. Външният вид ще загуби своя блясък без използването на универсални препарати.
  • Основно почистване. Препоръчително е да използвате практичността на мека кърпа. Течащата вода не е най-добрият помощник в този процес. Специализираният магазин се превръща в надежден консултант при решаване на проблем.
  • Последваща грижа. Типът кожа определя начина, по който да следите състоянието на материала. Не забравяйте да докоснете повърхността на любимите си обувки. Не се препоръчва използването на нюанси, които са по-тъмни от основния цвят.
  • Защитни средства. Многослойната структура трябва да бъде омекотена. Разумните правила за съхранение на кожени обувки включват кремове  и емулсии.

Честото използване на глицерин е грешно решение, когато става въпрос за намаляване на здравината на основата. Растителното масло няма да реши проблема.

Вазелинът е подходящ за лека текстура, тъмните нюанси са опция за използване на бебешко хигиенно масло. Рициновото масло ще трябва да се нанесе на няколко слоя. Лесно се намира във всяка аптека.

По-добре е да се съсредоточите върху крема за обувки, специализираната козметика.

Оценете красотата на кожените обувки, които Orso-store.com предлага. Когато разглеждате нашия каталог, ще искате да усетите свойствата на кожата чрез допир.

 

Mодерна смесителна батерия за мивка за кухня
Модерен интериорен дизайн и строителство на нов дом

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories