счетоводни услуги Варна

Счетоводни услуги за модната индустрия

Изнесеното счетоводство беше само за големи корпоративни компании. Но благодарение на напредъка в технологиите и светът, вече е достъпен за по-малки фирми и организации.

Изнесената счетоводна услуга е подходяща за:

Малки предприятия, например за дрехи. Собственик на малък бизнес, който не се нуждае от счетоводител на пълен работен ден и главен финансов директор, но изисква някой с повече умения от текущия офис мениджър, счетоводител или административни работници. Освен това всеки път, когато вашият счетоводител напусне, трябва да наемате, обучавате и да се надявате, че ще работят професионално. Аутсорсването на екип от счетоводители няма да има този проблем.

Развиващи се компании. Развиваща се компания, която иска да разшири своите счетоводни или финансови способности.

Нестопански и благотворителни организации. Достъпът до опитни финансови специалисти може да бъде труден за организация с нестопанска цел. Счетоводна кантора „КОНТО ЛЕКС ВАРНА” ООД има голям опит в счетоводството с нестопанска цел с експертни познания за управление на дарения и приходи, подлежащи на приспадане на данъци, записване и приемане на програми, управление на безвъзмездно финансиране и задължения за годишно отчитане с различни регулаторни органи.

Фирми, които се нуждаят от временна помощ. Собственик на бизнес или компания, която се нуждае само от временна помощ (напр. заместване на член на персонала на непълно работно време, счетоводен одит или отчитане в края на годината). По принцип всеки! Аутсорсингът е чудесен вариант за всеки — независимо дали имате 5 служители или 500, всички организации имат изисквания за съответствие, заплати и отчетност. Колкото по-рано започнете, толкова по-бързо ще пожънете успех!

Качество, комфорт и кооперация с Mixhoreca в ресторантьорския бизнес
Често задавани въпроси при избора на нов матрак?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories